MC-Messen 2015

Motorsykkelimportørenes forening, MCF, har organisert mange heftige MC-messer i Norge gjennom årene. Her får man se de nyeste motorsyklene, det beste tilbehøret og ofte møte store navn i MC-verdenen. MC-messen 2015 var ingen unntak. Den gigantiske hallen i Lillestrøm fyltes opp med flotte motorsykler fra mange ulike produsenter, og antallet besøkende var langt større enn antatt.

Store navn på plakaten

Den verdenskjente motocrosskjøreren André Visdal Villa, den samme som vant det seneste verdensmesterskapet i Freestyle Motocross, var å se på MC Messen 2015 sammen med tre andre profesjonelle motorsyklister. Disse kjørte på med et heftig show mens måpende tilskuere sto og glanet ved siden av. Man fikk se Villa sammen med Bryce Hudson og Jamie Squibb mens de hoppet rundt i messehallen og fremførte et spektakulært show. Opp til 22 meters høyde hoppet de, uten noen problemer, som om det var en lek!

En særdeles populær messe i Lillestrøm

Motorsykkelprodusentene strømmet til Lillestrøm og viste frem sine aller beste doninger – MC-salgene i Norge har nemlig skutt til værs etter at regjeringen reduserte avgiftene for kjøp av motorsykkel. Med over ett hundre utstillere på over tyve tusen kvadratmeter var det nok å titte på og nok av interessante mennesker å snakke med. MC-messen 2015 var en stor suksess, og nå er det bare å vente på at neste messe skal skytes i gang!