Oslo Motor Show

Motorentusiaster av alle slag elsker å ta turen til diverse bilmesser for å titte på de nyeste doningene og snakke med de største internasjonale ekspertene i bilbransjen. Oslo Motor Show er blant de aller største bilmessene i landet, med titalls tusen besøkende hvert eneste år denne åpner dørene. Oslo Motor Show kalles av mange den kuleste bilmessen i landet, med en perfekt blanding av ulike typer bil og styling.

Alt fra klassikere til blodferske biler på tur inn på markedet

Her finner du ulike klassikere, mange heftige gatebiler i spennende farger, enkelte prototyper som neppe noen gang vil komme til salongene, samt mange splitter nye biler som snart vil innta norske veier. Hallen i Lillestrøm er moderne og velbygd, med et fin planering som gjør det mulig å se det aller meste på én dag. Prisene for inntreden på Oslo Motor Show er såpass gunstige at det alltid er lukrativt å bruke et par dager på messen, slik at man slipper å stresse rundt for å se alt som er utstilt.

Fjorårets show var majestetisk, med mange spennende utstillere som alle hadde med seg noe spesielt til Oslo Motor Show. Her kunne man også følge med på Rally-VM på direkte, samt se Petter Solberg ta seier etter seier i Rallycross-VM som var i gang samtidig. Årets show settes i gang oktober måned – kjøp billetter på forhånd så slipper du stå i lange køer!